O meni

Stefan Vasić

Viši fizioterapeut, završio je Visoku strukovnu školu u Ćupriji sa najboljim ocenama. Medicinu je voleo oduvek i ima naglašenu želju da pomaže ljudima, otkloni bol i reši problem koji ih muči i sputava u normalnom životu i radu.

Voli posao kojim se bavi, posvećen je radu, uči i stalno se usavršava. Uložio je mnogo vremena, napora i kreativnosti da savlada procedure koje pomažu kod problema sa stomakom, varenjem, funkicja digestivnog sistema i želudca. Posećivao je mnoge seminare i predavanja te proširivao i dopunjavao svoje znanje. Dosta kvalitetnih iskustva stekao je učeći od naših ljudi iz naroda. Probajući njihove tehnike i analizirajući ih kroz znanje savremene medicine i anatomije, napravio je svoje tehnike i procedure za nameštanje želuca i kičme. Te tehnike nisu agresivne ni bolne i veoma su delotvorne.

Naučio je, da je potrebno sve svoje snage usmeriti na problem i usko se specijalizovati, jer se na taj način mogu postići vrhunski rezultati. Najbitnije je raditi ono što volite, jer onda uspeh je neminovan.

Zdrav Želudac

Gostovanje

youtube

Pratite moj Youtube kanal!