Kvantni tretmani

Kvantnim tretmanima se vrši korekcija elektomagnetnih talasa, koje registrujemo od organizma a koji odstupaju od fiziološkog (funkcionsalnog). Kada postoji i najmanji problem u nekom organu, karakteristike elektromagnetnih talasa tog organa su izmenjene.

Ovim tretmanima ih regulišemo, vraćamo u normalu a time regulišemo rad određenog organa. Tako se ceo organizam dovodi u balans. Tretmani su bezbolni, bezopasni, bez štetnog zračenja i udobni za pacijenta. Broj tretmana se određuje nakon kvantnog pregleda.

Kvantnom metodom možemo da korigujemo poremećaje u organizmu, Time se: podiže imunitet, ubrzava cirkulacija, popravlja mikrocirkulacija, rad endokrinog sistema, poboljšava varenje, poboljšava metabolizam, popravlja imunitet, popravlja nervni sistem, deluje antistresno, podmlađuje i relaksira organizam, opušta spazam u telu, mišićima od vrata do stopala, koriguje rad svih organa i sistema.

Kvantni tretman povoljno deluje na osobe sa astmom, bronhitisom, problemima od strane srca, povišenim pritiskom,  problemima sa crevima, problemima sa varenjem, gastritisom, problemima sa prostatom, jajnicima, upalama bešike, štitnom žlezdom, zglobovima,alergijama i dr.

kvantni tretman
Bolne menstruacije, često neredovne, mogu da budu i redovne uglavnom se javljaju kod mlađih osoba. Kod nekih su praćene mučninom, povraćanjem, glavoboljom, vrtoglavicom, bolovima u donjem delu stomaka u vidu grčeva. Utiču na kvalitet života. Tegobe počinju pred menstruaciju i prestaju sa početkom krvarenja ili traju dva do tri dana. Mogu biti primarne ili sekudarne, organske i funkcionalne.