Iskustva Pacijenata

ISKUSTVA PACIJENATA

Ja preporucujem svakom ko ima problem, Stefan je izuzetan i nepogresiv u svom poslu. Mene je spasao visegodisnjih muka sa zeludcom covek koji tacno zna kako da vam pomogne.
Saša Andjelkovic
Ja kad god čujem da netko ima problema šaljem kod Stefana ali ljudi su teški za otići. Ja kad se sjetim u kakvom mi je sin bio stanju kad je došao kod njega i kad ga gledam danas to je tolika razlika da je to za nepovjerovati. On ga je doslovce spasio i fizički i psihički. Nemojte da vam bude teško otići, vrijedi!
Roberta Deanković
After 10+ years of agonising symptoms and visits to every doctor under the sun (with no diagnosis ofcourse) I decided to give this a go as a last resort. All staff at the practice were wonderful the treatment was completely painless, and the results were immediate. Stefan is a literal Saint and deserves all the praise!
Tijana Dragisic
Bila, i sve pohvale za mladog doktora, problem sa zeludcem nestao.
Malena Alertic
Stefan Vasić, momak prva liga...profesionalno sa strpljenjem odradi posao...preporuka od mene
Delfin G.
Stefan je genijalan! Licno sam bila. Odusevljena sam. Nakon zavrsenog tretmana, sto bi rekao nas narod, progledala sam. Svi komplimenti za Stefana.
Snežana Čekić
Sve pohvale fizioterapeutu Stefanu Vasiću i Balans mediki. Nakon godine i pol dana problema sa želucem, pregleda, gastroskopija i izgubljenih 35kg moj problem sa želucem je riješen tretmanom namještanja želuca. Rezultati su odmah vidljivi i tretman je bezbolan. Lakše dišem, nemam žgaravicu i bol u jednjaku i probava mi radi odlično. Sada mogu opet jesti svu hranu i u normalnoj količini. Preporučio bih svakome tko ima problema s želucem.
Domagoj Jović
Ja sam jos uvek u neverici, da posle 4 godine uzasnih tegoba sa zeludcem, ostrog bola koji se sirio do ramena, tahikardija, nemogućnosti udaha, hitnih pomoci....posle 4 godine pokusaja da mi bude bolje od klasicne medicine, gastroskopije,kolonoskopije, preko raznih drugih koji namestaju zeludac, homeopatije...od kojih mi niko nikada nije pomogao....Meni je bivalo sve gore i fizicki i psihicki, a nade je bilo sve manje da cu ikada moci da zivim bez tih tegoba koje su ozbiljno pocele da uticu na kvalitet mog zivota dok nisam dosla kod Stefana. Ja nemam reci zahvalnosti kojima bi opisala to sto sam dobila priliku za novi zivot bez bola! Hvala Stefane od srca!
Martina
Zbog želudačne kile, trpela sam užasne bolove, nisam mogla da jedem, da spavam, da funkcionišem. Terapija koju mi je prepisao gastroenterolog mi nije mnogo pomogla i rešila sam da probam sa Balans Medikom. Stefan Vasić me je vratio u život, bukvalno! Posle mog iskustva išli su i neki moji prijatelji i svi su bili prezadovoljni rezultatima.
Aleksandra Milovanović
Vrlo sam zadobvoljan tretmanom zeludca, vise nemam problema a bilo je i bezbolno i lako. Osoblje je jako prijatno, od same recepcije do strucnog kadra. Sve preporuke!
Ilija Repaja
Najbolje moguće iskustvo koje sam imala... nameštanje želuca zbog hiatus hernije
Ljiljana Prudeus Bulatović
Ko proba neće se pokajati. Uostalom ne može da vam bude gore. A bolje, mnogo bolje, može. Stefan zna kako i već na pregledu zna šta je problem. Sve preporuke.
Snežana Bozovič

Imate problem za želucem?
Javite se!